Ideeën opdoen voor nieuwe winterkleding?

Ideeën opdoen voor nieuwe winterkleding?

De winter is aangebroken en dat betekent dat de zwierige zomerkleding weer opgeborgen wordt en plaats gaat maken voor winterkleding. Een nieuw seizoen is natuurlijk een mooie gelegenheid om jouw kledingkast een upgrade te geven. Maar wat zijn eigenlijk de trends in de fashionwereld wat betreft winterkleding? We bespreken ze graag met je, zodat jij wat ideeën kunt opdoen voor nieuwe winterkleding. 

Flair broeken

Tegenwoordig zie je steeds meer vrouwen met deze overheerlijke broeken lopen. Het is echt een onmisbaar kledingitem in jouw kledingkast. Flair broeken zijn er in allerlei uitvoeringen. In felle kleurtjes, met een ribstof of met een dierenprint, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Flair broeken zijn ideaal, omdat ze heerlijk zitten. Bovendien kun je deze broeken naar veel gelegenheden dragen. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, kun je een flare broek combineren met een blouse en als je gewoon lekker thuis blijft draag je een flared broek met een warme hoody. 

Wikkelvesten

Wat ons betreft ook zo’n favoriet die onmisbaar is in jouw kledingkast, een wikkelvest. Je hebt wikkelvesten in een kort- of een lang model, dat is natuurlijk afhankelijk van wat jij leuk vindt. Ook wikkelvesten zijn met veel kledingstukken te combineren en hierdoor naar veel gelegenheden te dragen. Draag een wikkelvest bijvoorbeeld in combinatie met een imitatieleren broek of met een rokje en stop het vest nonchalant in het rokje. 

Blouse met pofmouwen

Wat je deze winter ook veel zult gaan zien, zijn blouses met pofmouwen. Dat zijn dus mouwen die heel ruim vallen om de armen. Dit is wel een trend waar je van moet houden, niet iedereen is hier fan van namelijk. Datzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor shirts of truien met schoudervullingen. Je houdt ervan of vindt het niks.

Luipaard of andere dierenprints

Deze trend zien we al even, maar is ook deze winter zeer populair. Kleding met luipaard- of andere dierenprints. Je ziet het in verschillende kledingstukken terugkomen en wij worden daar heel gelukkig van! Ben je echt een waaghals? Dan is het deze winter ook oké om verschillende prints met elkaar te combineren. 

Velours

Wat je deze winter ook veel zult gaan zien, zijn kledingstukken gemaakt van velours. Niet iedereen is er fan van en waarschijnlijk zal het je aan je pyjama of huispak doen denken. Maar he, aan de andere kant, een pyjama of huispak zit wel het allerlekkerst, toch? Het enige nadeel van deze stof is dat je haar er heel erg statisch van wordt. Dat is dan weer een minpuntje, maar het is wel heerlijk zacht!

Have fun!

We hopen dat je met onze tips wat ideeën hebt opgedaan voor nieuwe winterkleding en wensen jou veel plezier bij het shoppen van nieuwe pareltjes!

redactie

Related Posts

Herenondergoed als cadeau voor hem

Herenondergoed als cadeau voor hem

Je eigen kledingmerk starten, zo doe je het

Je eigen kledingmerk starten, zo doe je het

Lukt het niet om de juiste broek te vinden? Lees dit eens

Lukt het niet om de juiste broek te vinden? Lees dit eens

Hoe en voor welke momenten gebruik jij de leren schooltas? Wij hebben tips voor jou!

Hoe en voor welke momenten gebruik jij de leren schooltas? Wij hebben tips voor jou!